Sunds Seahawks Floorball Gallery

Velkommen til Sunds Seahawks FC

Sunds Seahawks Floorball klub ligger vægt på at være en "bred" klub med fokus på alle årgange. En klub der kan fastholde og udvikle sine spillere.

Sunds Seahawks FC er uden sidestykke Sunds’ største sportslige succes for tiden.
På eliteplan blev vores ligahold nummer 4 i den netop afsluttede sæson.
Mikkel Skov blev udråbt til Danmarks bedste spiller og kom naturligvis på årets hold og Morten Handgaard blev udråbt til Danmarks største talent.
For begge spillere gælder det, at de er vokset op i Sunds Seahawks FC, så der er derfor næsten garanti for, at ungdomsarbejdet i Sunds Seahawks FC er noget af det bedste, der findes i Danmark.
I sæson 2016/17 blev vores U17 hold nr. 4 ved DM mens vores U13A hold blev jyske og danske mester.
U13 flex ville ikke stå tilbage for dem, så de tog det danske mesterskab på lille bane ?
Et konsekvent arbejde med at udbrede floorballsporten blandt de mindre børn gennem skolernes floorballdag og sponsorering af udstyr til fritidshjem og udsendelse af trænere og ledere til at fremvise sporten, har betydet, at vi nåede op på det største antal spillere i U5-U7-U9 nogensinde.
Det er vi utroligt stolte af og glade for.
Det betyder nemlig, at vi også på sigt kan skabe noget rigtig flot floorball i Sunds, til glæde både for bredden og eliten.