Ny cheftræner for ligaholet

Sunds Seahawks FC kan med stolthed præsentere Mathias Nordmann som ny cheftræner for ligaholet for den kommende sæson 2019/2020 i Select Floorball Ligaen.
Nordmann har en lang karriere bag sig som spiller og spillende træner i henholdsvis Frederikshavn, Skanderborg og Aarhus.
Nu har han valgt at lægge staven på hylden, så han kan styre dirigentstokken ude fra bænken.


Sammen med Mikkel Skov som spillende træner og sparingspartner, kommer Nordmann til at stå i spidsen for træ-nerkonstellationen, hvor også Peter Hug kommer til at tiltræde senere på sæsonen som værende hjælpetræner.
Til den nye stilling som cheftræner udtaler Nordmann; ”Jeg glæder mig meget til at arbejde med en flok dygtige gutter, hvor vi sammen skal have det fulde udbytte ud af vores relativt store potentiale med den her spændende trup.
Nu har jeg tabt til det her hold som spiller med henholdsvis Skanderborg og Aarhus de sidste par sæsoner.
Så nu må jeg sgu prøve at vinde med dem i stedet for.”

Yderligere kan vi præsentere en gammel kending som ny holdleder.
Det er nemlig Mathias Halskov, der kommer til at agere bindeled mellem U17-, førstedivisions- og ligaholdet, hvor hans stilling nærmest kan betegnes som værende ungdoms-/udviklingskonsulent, hvor han skal være med til at rekruttere og scoute de rigtige spillere sammen med trænerduoen fra ligaen, der skal prøve lykken af med at træne med ligaholdet, idet Halskov er træner for både U17 og førstedivision.
Derved bibeholder vi den røde tråd fra U17 og op til liga, som Seahawks altid har været kendt for. Frode Holm og Jesper Lauridsen tager endnu en sæson som holdledere, som ligaholdet er meget glade for, fordi deres arbejde bag kulissen bare er uundværligt.